marți, 21 martie 2017

Testul celor două insule


Citeste povestea de mai jos si apoi, cat mai repede, raspunde la intrebarea de la finalul povestii.
Sunt doua insule despartite de ape. Pe prima dintre ele locuiesc doi barbati, unul civilizat si un salbatic. Pe cea de-a doua insula locuiesc mai multe persoane, printre care si o tanara fata care are o relatie cu barbatul civilizat si educat de pe insula alaturata.
Fata vrea sa ajunga neaparat la iubitul ei de pe insula vecina insa nu stie cum sa faca asta. Asadar, ea merge intr-un suflet la singurul om de pe insula ce detine o barca si il roaga sa o duca la barbatul iubit. Acesta este de acord, insa cu o singura conditie: ca fata sa nu ii plateasca drumul, insa sa se urce in barca goala. Tanara este socata si nu stie cum sa reactioneze. Drept urmare, ea merge la batranul intelept de pe insula, caruia ii povesteste tot si pe care il intreaba cum sa procedeze. Dupa ce aude cum stau lucrurile, inteleptul ii spune fetei ca ar trebui sa faca ce ii spune inima. Asadar, fata hotaraste sa accepte propunerea omului cu barca. Cei doi pleaca insa, cand ajung pe insula cealalta il vad pe salbatic. Acesta o ia razna cand o vede pe tanara goala si o violeaza. Intre timp, iubitul educat al fetei vine si ii surprinde pe cei doi. El face o criza de gelozie si ii spune fetei sa plece si sa nu se mai intoarca vreodata.
Acum, analizeaza cele 5 persoanaje ale povestii ( salbaticul, omul civilizat, fata, omul cu barca si inteleptul) si aranjeaza-le incepand cu cel mai bun personaj pana la cel mai rau.

Citeste rezultatele:
INTERPRETARE
Fiecare personaj reprezinta o prioritate in viata ta:
Salbaticul: importanta sexului in viata ta
Omul civilizat: importanta pe care o au opiniile altora pentru tine
Fata: nevoia de a avea o relatie
Omul cu barca: dorinta de a castiga bani
Inteleptul: importanta pe care o are logica atunci cand iei o decizie

Feminis